HOĆE LI SE OPAMETITI? / Ivošević: 'Naplaćeno više od 30 tisuća eura kazni. Turist se želio pomokriti po Dioklecijanovoj palači...'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL/Screenshot Facebook

'Brza reakcija lokalnog čovika i dolazak komunalnog redara pretvorio je tu ideju u 300€ težak pothvat', rekao je za turista koji je htio urinirati po Dioklecijanovoj palači

29.6.2023.
8:30
Miroslav Lelas/PIXSELL/Screenshot Facebook
VOYO logo

Zamjenik gradonačelnika Splita, Bojan Ivošević na svom je Facebook profilu objavio da je u prvih 28 dana ljetne turističke sezone naplaćeno preko 30 tisuća eura kazni.

Riječ je o kaznama zbog narušavanja javnog reda i mira, a o kojima je i RTL izvještavao već. Od uriniranja po centru grada, povraćanja, razbijanja, buđenja ljudi koji žive u centru grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivošević kaže da je kazna duplo manja (15 tisuća eura), ako plate u roku od tri dana te dodaje da je naplata preko 40% u tri dana.

"Upravo dok je postupalo komunalno redarstvo na vrhu Bosanske zbog konzumacije alkohola na javnoj površini našao se jedan turist koji je pomislio da je dobra ideja pomokriti se po Dioklecijanovoj palači. Brza reakcija lokalnog čovika i dolazak komunalnog redara pretvorio je tu ideju u 300€ težak pothvat.
Slike nisu arhivske već dio postupanja od večeras", napisao je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Uriniraju po jezgri, povraćaju, razbijaju… Raspitali smo se: Je li vrijeme da Split počne tjerati takve turiste?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo