Ivo zaprijetio: Mesiću bi bilo bolje ne prizivati USKOK

Za razliku od prvog hrvatskog predsjednika, predsjednik Mesić je započeo, a izgleda i završava svoj mandat vicevima i lažima, izjavio je bivši premijer i počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.

10.12.2009.
12:20
VOYO logo

Bivši premijer Ivo Sanader izjave je dao na Mirogoju prilikom polaganja vijenaca u počast prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

"Mislim da mu je puno bolje i pametnije da ne priziva često USKOK, jer bi taj USKOK uskoro mogao uskočiti među njega i njegove", rekao je Sanader.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da je došao odati počast prvom predsjedniku hrvatske države i HDZ-a, istaknuvši da Franjo Tuđman ostaje zlatnim slovima zapisan u hrvatsku povijest i tu činjenicu ne može nitko umanjiti.

"Ima, naravno, kritičara – to je demokratsko pravo da kritiziraju određene njegove poteze, međutim, ono što ostaje trajno, to je hrvatska država, sloboda i međunarodno priznata i afirmirana Hrvatska", izjavio je Sanader novinarima na Mirogoju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Sanader bio je u izaslanstvu Predsjedništva HDZ-a, koje je jutros položilo vijenac na grob Franje Tuđmana na Mirogoju, u povodu 10. obljetnice njegove smrti.

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić na novinarski upit da komentira izjavu bivšeg premijera Ive Sanadera, kratko je poručio: "Pozdravite ga." Mesić je to izjavio u Leksikografskom zavodu "Miroslav Krleža" na predstavljanju 11. sveska Hrvatske enciklopedije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912080064006 arti-200912090206006 arti-200912080320006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo