raskol u stranci? / Ivan Vilibor Sinčić ne zna gdje mu je novopečeni zastupnik Hrvoje Runtić: 'Molim da se javi'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Šef Živog zida Ivan Vilibor Sinčić priznao je na današnjoj konferenciji za medije kako ne zna gdje je njegov kolega i novoizabrani zastupnik Hrvoje Runtić

12.9.2016.
20:05
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na današnjoj konferenciji za medije Ivan Vilibor Sinčić je komentoirao navodni raskol unutar Živog zida nakon što je stranka sinoć zabilježila povijesni uspjeh osvojivši unutar koalicije Jedina opcija ček osam mandata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, iznenađujuće dobar rezultat donijeo je i prve trzavice unutar koalicije. 

Naime, članica Središnjeg odbora Živog zida Mihaela Varga na svom je Facebook profilu napala Vladimiru Palfi, supredsjednicu stranke i Sinčićevu životnu partnericu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, novi problem je nastao kada se vrhu stranke nije javio novopečeni zastupnik i supredsjednik Živog zida Hrvoje Runtić.

Sinćić je na konferenciji za medije priznao kako ne zna gdje je Runtić te pozvao ga preko medija da se javi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolega Runtić ne dolazi na sastanke, ne javlja se, ne znamo što je s njim. Postavili smo ga na listu, htio bih da dođe, on je i dalje član Živog zida , pozivamo ga da razgovaramo kako bi mogli zastupati ono za što je na izbore dobio povjerenje. Naša vrata su mu otvorena", kazao je Sinčić.

Podsjetimo, Runtić nije zadovoljan trojcem koji vlada strankom - Vladimirom Palfi, Ivanom Sinčićem i Ivanom Pernarom. Na dan izbora Živi zid je pozvao da se ne glasa za njega, koji je bio prvi na listi, nego za drugog kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo