POZIV ĆE DOBITI I LEGENDE? / Italija mobilizira sve snage za Hrvatsku!

Image
Foto: AP Images

Izbornik talijanske reprezentacije Cesare Prandelli najavio je mogućnost da na Europsko prvenstvo vodi legende 'Azzurra" Alessandra del Piera i Francesca Tottija.

20.4.2012.
12:32
AP Images
VOYO logo

"Iznimno poštujem i cijenim obojicu. Teško mi je odgovoriti hoću li ih voditi na europsko prvenstvo, ali znam da oni mogu još mnogo dati talijanskom nogometu. Kada ću odlučivati o popisu putnika na EURO neću gledati na godine igrača, već njihovu kvalitetu," otkrio je talijanski izbornik Cesare Prandelli.

Francesco Totti je u dresu talijanske vrste odigrao 58 utakmica i zabio devet golova, a posljednji nastup je imao 2006. u finalu svjetskog prvenstva kada je Italija boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alessandro Del Piero je za Azzurre upisao 91 nastup i 27 golova, a posljednju utakmicu je odigrao u rujnu 2008. protiv Gruzije.

Totti je ove godine za Romu odigrao 22 ligaške utakmice i postigao pet golova, dok je Del Pieri zabio četiri gola u 23 susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija će na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini igrati u skupini s Hrvatskom, a ogled Vatrenih i Azzurra je na rasporedu 14. lipnja u Poznanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo