nove prostorije generalskog zbora / 'Istraživat ćemo Domovinski rat, u njemu smo sudjelovali, a ne da ga netko drugi tumači'

Image
Foto: Screenshot

'Domovinski rat je iza nas, u njemu smo pobijedili. Iza nas je najveća bitka, ali druge su bitke i dalje pred nama', rekla je predsjednica na otvaranju novih prostorija Hrvatskog generalskog zbora

2.9.2016.
16:26
Screenshot
VOYO logo

Udruga Hrvatski generalski zbor svečano je otvorila nove službene prostorije na Gornjem gradu u Habdelićevoj ulici.

Prisutni su bili predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Sabora Željko Reiner, premijer Tihomir Orešković, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, predsjednik HGZ-a Pavao Miljavac i drugi uzvanici. General Ante Gotovina nije bio ondje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Orešković je optimističan.

"Pred Hrvatskom je sjajna godina, snažan gospodarski rast, neka tako ostane i ubuduće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počet ćemo istraživati Domovinski rat, imamo mnogo znanja, u njemu smo sudjelovali, a ne da ga netko drugi tumači i ocjenjuje" rekao je Miljavac.

Predsjednica Grabar-Kitarović rekla je kako će se boriti za nepravedno podizane optužnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domovinski rat je iza nas, u njemu smo pobijedili. Iza nas je najveća bitka, ali druge su bitke i dalje pred nama. Ne mislim samo na sigurnosne ugroze diljem europskog kontinenta. Mislim i na zaštitu vašeg dostajanstva, slobode, istine. Ta bitka protiv nepravedno podizanih optužnica za zločinačko udružene pokrete. Znamo tko smo i što smo, a ja u osobno ime i u ime države jamčim da ćemo biti uz vas i da ću se u svakome trenutku boriti da se rat između država ne nastavlja verbalnim putem i prepucavanjem jer to nije način rješavanja problema", poručila je predsjednica Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo