Nisi stvoren da bi sjedio / Istraži svijet s Eastpak torbama

Image
Foto: Promo fotografija

Kao i uvijek, Eastpakov putni program dolazi u skoro svim odvažnim i prekrasnim bojama i sezonskim printevima - da bi se isticali u masi… I kofer i ti!

23.11.2015.
11:00
Promo fotografija
VOYO logo

Nisi stvoren da bi sjedio. Na sreću, nije niti Eastpakov 'ogroman-i-još-rastem' asortiman putne galanterije. Od dobro organiziranih, kompaktnih torbi sa integriranim pretincem za laptop do kofera sa dvostrukim pretincima i prostranim velikim putnim torbama…

Naše torbe su izdržljive, vodonepropusne i lagane, te dolaze sa širokim spektrom zgodnih detalja dizajniranih upravo da pašu tvojoj osobnosti, odredištu i, naravno, tvojim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svim našim modelima patentni zatvarači se mogu zaključati kako bi osigurali da tvoje stvari ostanu tvoje! Nevjerojatno uglađen sistem kotača naših kofera zapravo znači da će te on pratiti skoro na svim putevima. I kada završiš sa svojim putovanjem, izdržljiva tkanina od koje su izrađeni omogućva ti da spremiš jednostavno i kompaktno, čak i jedan unutar drugog.

Kao i uvijek, naš putni program dolazi u skoro svim odvažnim i prekrasnim bojama i sezonskim printevima -  da bi se isticali u masi… i kofer i ti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo fotografija

Eastpak proizvodi torbe koje inspiriraju ljude još od 1952. Od proizvođača vojnih torbi za Američku vojsku do pozicije vodećeg lifestyle branda za ljude koji žive, rade i borave u gradu… od 2000.

Eastpak je postao dio VF korporacije internacionalnih brendova, osiguravajući da će ista posvećenost kvaliteti koja je proslavila  Eastpak zaživjeti u rasponu stiliziranih i funkcionalnih ruksaka, torbi na rame, putne galanterije i raznih dodataka. Dajemo ljudima slobodu da istraže svoj svijet kao nikada prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BORN TO RUN, MADE TO ROLL

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=o3ZGRSoB4pFbF9BLpZ9rGA0EPMDGfnCIbltvB2EXZpj.I7/fastid=jlkpubteglfmzobcekiazbvtydku/stparam=wjotcjklle
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo