100% prirodna kozmetika / Istraorganic – prirodni preparati koji garantiraju uspjeh

Image

Zahvaljujući spoju desetogodišnjeg kozmetičarskog iskustva i osmogodišnjeg pčelarskog iskustva, u srcu Istre nastala je 100% prirodna kozmetika sačinjena od visokokvalitetnih organskih ulja i domaćih pčelinjih proizvoda. Ovaj mladi bračni par svojim je entuzijazmom i upornošću uspio u kreiranju visokokvalitetne i potpuno prirodne kozmetike koja garantira uspjeh.

26.10.2015.
11:30
VOYO logo

Svi proizvodi sadrže certificirana organska ulja i domaće pčelinje proizvode. Zbog ograničenosti organskih ulja na tržištu i zbog ručne izrade proizvodnja je ograničena na svega 15 krema dnevno.

Istraorganic kreme mogu koristiti svi, neovisno o godinama, obzirom da se dijele na kreme za njegu kože do 35. godine života i nakon. Kreme pomažu kod uklanjanja akni, bora, podočnjaka i ujednačavanju tena,  bez opasnosti od ekcema ili alergijskih reakcija. Najčešći sastojci krema su: organsko ulje avokada, lavanda, organsko ulje argana, organsko ulje pšeničnih klica, med, propolis,organsko ulje koštica grožđa, organsko ulje noćurka, smilje, te shea maslac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Kvalitetu proizvoda potvrđuje i uspjeh koji su vrlo brzo postigli na domaćem tržištu te nekoliko stotina zadovoljnih kupaca čije komentare objavljuju na svojim web stranicama, te više od 23 000 sljedbenika na njihovoj Facebook stranici. Zbog ograničenih količina te želje da kupcima osiguraju prihvatljivu cijenu, Istraorganic proizvode moguće je naručiti isključivo kod proizvođača.

Sigurni u svoj uspjeh, tvorci Istraorganic proizvoda u slučaju nezadovoljstva nude povrat novca u roku od 30 dana od dana naručivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklanjamo 10% popust za 15 najbržih čitateljica koje uz narudžbu upišu kod RTL!

Za njegu lica do 35 godina klikni OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njegu lica nakon 35 godina klikni OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo