dovođenje u opasnost / Istarska policija kazneno će prijaviti vlasnika rotvajlera koji je napao majku i dijete

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Istarska policija kazneno će, zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, prijaviti vlasnika psa rotvajlera

14.3.2017.
14:10
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Istarska policija kazneno će, zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, prijaviti vlasnika psa rotvajlera koji je u subotu u vinogradu kod Potpićna napao i teže ozlijedio 37-godišnju ženu, a lakše njezinog 6-godišnjeg sina.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Krvoločni napad rotvajlera u Istri: prvo je ugrizao dijete po nogama, a potom i majku koja ih je pokušala odvojiti

>> Krvoločni napad rotvajlera u Istri: 'Pas je vjerojatno pokazivao određene znakove, ali vlasnik to nije znao prepoznati'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdila je to u utorak Hini glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović.   

Napad se dogodio u subotu oko 11,30 sati u mjestu Zajci kod Potpićna, kada je rotvajler u vlasništvu 64-godišnjaka izgrizao majku i dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka se s djetetom nalazila u vinogradu, kada je do njih iz susjednog vinograda dotrčao pas i ugrizao dijete po nogama. Žena je pokušala odvojiti dijete od psa, no rotvajler je tada napao i nju te ju više puta ugrizao za nogu.

Oboje su prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je dijete lakše ozlijeđeno, a žena teže te se nakon operativnog zahvata oporavlja u bolnici. Njezin sin je na kućnoj njezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike