Ispričava li se to HDZ javnosti ili samo žali?

'Predsjedništvo HDZ-a izražava žaljenje što postoji sumnja da su se pojedinci iz redova stranke ogriješili o zakone RH', piše u priopćenju odaslanom javnosti,.

4.11.2011.
18:16
VOYO logo

U petak je pod predsjedanjem predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor održana sjednica Predsjedništva stranke, na kojoj se, kako je priopćeno medijima, razgovaralo o predstojećim parlamentarnim izborima te o izazovima s kojima je stranka suočena.

Tako je na Predsjedništvu jednoglasno odlučeno da će Kosor biti nositeljica lista u svim izbornim jedinicama na parlamentarnim izborima koji će se održati 4. prosinca 2011. godine, i to zbog "osjećaja odgovornosti prema vjernom članstvu HDZ-a, prema 220.000 članica i članova HDZ-a i prema cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, a s ciljem sprječavanja i presijecanja spekulacija sračunatih na unošenje razdora u HDZ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepokolebljivi u politici 'čistih ruku'

Također, u priopćenju se ističe kako Predsjedništvo HDZ-a "izražava žaljenje što postoji sumnja da su se pojedinci iz redova Hrvatske demokratske zajednice ogriješili o zakone Republike Hrvatske".

"Predsjednica HDZ-a gđa. Jadranka Kosor, Predsjedništvo HDZ-a i cijela Hrvatska demokratska zajednica nepokolebljivi su i odlučni u nastavku borbe protiv korupcije i daljnjoj provedbi politike 'čistih ruku'. Zbog toga Predsjedništvo HDZ-a odbacuje pokušaje nametanja kolektivne odgovornosti, kao i sustavno širenje dezinformacija o razdoru u vrhu stranke i scenarija o smjeni predsjednice HDZ-a", napominje se u priopćenju, te dodaje kako su svi članovi Predsjedništva istaknuli kako će u narednom razdoblju HDZ, pod vodstvom Jadranke Kosor, biti "središnja politička snaga koja će osigurati potreban nacionalni konsenzus za gospodarski razvoj, nastavak politike nulte tolerancije prema korupciji te ulazak RH u EU 1. srpnja 2013. godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201011220227004-Više o temi HDZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo