HRVATI KAO JEFTINI MRAVI / Zastupnica brutalno 'prokazala' Plenkovića: 'Strancima se hvali kako je ovdje dresirana radna snaga koja radi za kikiriki'

Image
Foto: Pixsell / Facebook

'Plenković i Vlada se hvale po Europi da ovdje imaju dresiranu radnu snagu koja radi za kikiriki', rekla je Katarina Peović

15.11.2022.
19:09
Pixsell / Facebook
VOYO logo

Saborska zastupnica Radničke fronte, Katarina Peović, na svojem je Facebooku danas objavila kako Vlada RH na čelu s premijerom Plenkovićem stranim investitorima govori da je radna snaga u Hrvatskoj jeftina kako bi ih na taj način privukli.

"Andrej Plenković je lagao danas u Saboru kada mi je odgovorio da nije brošura za strane investitore koju sam citirala materijal Vlade RH, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ("Croatia for Investors", Izdavač: Croatian government, Ministry of Economy and Sustainable Development)", napisala je peović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U toj brošuri koju Vlada Republike Hrvatske dijeli stranim investitorima stoji da je "cijena radne snage u RH po satu u Hrvatskoj 2,6 puta niža od EU prosjeka i među najnižima u EU, što čini Hrvatsku idealnom zemljom za investicije" (!). Drugim riječima Plenković i Vlada se hvale po Europi da ovdje imaju dresiranu radnu snagu koja radi za kikiriki. A što je s bajkama koje nam priča o rastu plaća, rastu stope zaposlenosti i navodnom blagostanju?", napisala je Peović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod objave zastupnica je stavila i link gdje se može vidjeti odgovor premijera Plenkovića o ovoj temi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo