najljepši turski brk / Intervju sa seks simbolom koji će pomrsiti konce Sulejmanu!

Glumačka postava "Sulejmana Veličanstvenog" u drugoj je sezoni dobila jedno seksi pojačanje. Burak Özçivit je pravi turski seks simbol, uspješan glumac i maneken o čijoj navodnoj ljubavi prema muškarcima bruji cijela Turska.

11.10.2012.
18:05
VOYO logo

Iza gustih brkova i dugih halja krije se jedan od najseksepilnijih turskih glumaca. BurakaÖzçivita upoznali ste u ulozi hrabrog ratnika i desne ruke sultana, no njegova priča počela je puno ranije i s puno manje odjeće.

"Nikada nisam rekao da želim biti glumac. Karijeru sam počeo kao model, a poslije su mi se otvorila glumačka vrata. Htio sam vidjeti mogu li ja to. Poslije sam shvatio da ovo nije posao u kojem se tumače samo lijepe uloge. Važno je zadobiti povjerenje gledatelja, ali i shvatiti koji je vaš cilj. To sam shvatio nakon što sam počeo glumiti"m kaže Burak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada mu je na oba polja išlo i više nego dobro! 2005. godine izabran je za najboljeg turskog modela, otkad dobiva uloge u svim hit serijama bliskog istoka. "Ovaj posao radim već gotovo osam ili devet godina i naviknuo sam se na ovakav interes. Nemam problema zbog toga. Naravno da postoji interes i zbog toga sam jako sretan. To pokazuje da sam uspješan u svom poslu."

Lik Bali-bega Malkočoglua postat će jedan od najvažnijih protagonista dvorskih intriga, zakulisnih igara i intimnih drama."No sve nas zanima kako će se osjećati kada je u pitanju ljubav. Mislim da to ipak nije trebalo biti toliko naglašeno. I ja sam takav. Pouzdan, povjerljiv i zaljubljen", kaže Burak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S tom se tvrdnjom ne bi složila njegova djevojka koja ga je nedavno zatekla u krevetu s muškarcem. Sporni klinč samo je razbuktao nagađanja o tome je li markantni Turčin homoseksualac, a izlika da se sa spomenutim muškarcem samo hrvao mu baš i nije pomogla. Ulogom u Sulejmanu pokušava se riješiti tračeva, a bicepsima i brkovima ponovno pridobiti naklonost nježnijeg spola.  

"Neobično je kako su brkovi došli u prvi plan. Dobivam različite komentare i sretan sam zbog toga. Muškarci vole brkove. U turskom narodu oni su važan simbol, nose ih svi kojima pristaju. Počele su ih simpatizirati čak i žene koje ih ne vole. Reakcije su vrlo pozitivne."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koga voli, s kim spava, gdje glumi, kako izgleda bez suvišnih krpica i ostala pitanja koja u ženama, a očito i muškarcima, budi pogled na njegove oči dokazuju samo jedno - ovaj seksi glumac je nakon Sulejmanovih pohoda ozbiljno krenuo u osvajanje svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo