PROZVALE GA ZAGREBAČKE CESTE / Butkovićev pomoćnik o navodu da je prijetio radnicima: 'Nevjerojatno, strašno i gnjusno'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Gospočić je bivši voditelj Zagrebačkih cesta s kojim je Zagrebački holding 2016. prekinuo radni odnos

14.12.2018.
17:10
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Bivši voditelj Zagrebačkih cesta, podružnice Holdinga, Alen Gospočić i aktualni pomoćnik ministra prometa Olega Butkovića, prema navodima iz Zagrebačkih cesta, danas je prijetio djelatnicima Zimske službe.  Gospočić nam je u razgovoru dematirao takve navode te objasnio da je u Zimsku službu samo na desetak sekundi došao kolegi čestitati Božić.

"Bivši voditelj podružnice Zagrebačkih cesta Alen Gospočić, s kojim je Zagrebački holding 2016. prekinuo radni odnos, danas prijepodne samoinicijativno je i neovlašteno ušao u dvorišni prostor baze Zimske službe, zahtijevajući susret s pojedinim djelatnicima na operativno rukovodećim poslovima", stoji u priopćenju Zagrebačkih cesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obraćao se u prijetećem kontekstu"

"Istima se, bez jasnog povoda, obraćao u prijetećem kontekstu, najavljujući negativne posljedice za cijeli kolektiv bez ikakvog i jasnog uporišta", stoji u priopćenju Zagrebačkih cesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagrebačke ceste najoštrije osuđuju verbalni i svaki drugi oblik nasilničkog ponašanja, tim više neprimjerenog jer Gospočić obavlja funkciju pomoćnika ministra prometa", ističe se u priopćenju te se dodaje kako nije jasno je li Gospočić tijekom posjeta u kojem je najavio sankcije radnicima, bio privatnog ili službenog kataktera. 

"Inače, nadležni je Sud raskid radnog odnosa ocijenio – zakonitim, a Zagrebački holding nastavit će, kroz sve raspoložive mjere, štititi dignitet radnika", zaključuje se u priopćenju Zagrebačkih cesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"10 sekundi sam bio tamo..."

Gospočić je začuđen ovakvim priopćenjem Zagrebačkih cesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vjerovati da na toj razini postoji komunikacija", kazao je za Vijesti.hr Alen Gospočić te objasnio kako je danas samo svratio u Zimsku službu kako bi kolegi čestitao Božić. "To je doslovce trajalo 10 sekundi i onda sam izašao van", kazao nam je Gospočić. 

Gospočić kaže kako je u blizini sjedišta zagrebačke Zimske službe imao jedan sastanak pa je onda usput, kad je već bio u blizini, tom kolegi došao čestitati blagdane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je trajalo 10 sekundi i onda oni pošalju ovakvo priopćenje. Nevjerojatno, strašno i gnjusno. Za svaku osudu je ovakvo ponašanje Zagrebačkog holdinga", kazao je Gospočić.  

"Osuđujem svako nasilničko ponašanje i insinuacije koje su Zagrebačke ceste iznijele", rekao je za kraj Gospočić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo