INCIDENT NA IZBORU PAŠALIĆA U HGK: / 'Ajde dosta više, lažeš već 30 godina i još ti nije dosta'

Image

Novi predsjednik Udruženja drvno-prerađivačke industrije pri HGK u iduće četiri godine bit će Ivić Pašalić, vlasnik tvrtke Mundus Virdis.

4.5.2016.
17:05
VOYO logo

Na izbornoj sjednici 227 delegata dalo je Pašaliću 145 glasova, a njegov je protukandidat Zdravko Jelčić, predsjednik Uprave požeškog Splin Valisa i predsjednik u prošla dva mandata, dobio 81 glas, javlja Jutarnji list.

Izbor za ovu volontersku funkciju proveden je uz jake mjere osiguranja pa su tako zaštitari V Grupe kontrolirali ulazak delegata na glasovanje te samo prebrojavanje glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POVRATAK TUĐMANOVOG SAVJETNIKA: /

Ivić Pašalić cilja na važnu i moćnu funkciju

Image
POVRATAK TUĐMANOVOG SAVJETNIKA: /

Ivić Pašalić cilja na važnu i moćnu funkciju

Odbacio političke igre

Pašalić je u svom predstavljanju odbacio bilo kakve političke igre te istaknuo da će se na ovoj funkciji zalagati za zabranu prodaju trupaca i prodaje na panju, izradu registra pilana, uvođenje kvota za kogeneracije i podizanje razine finalizacije drvnih proizvoda.

"Svašta sam u životu prošao i mene nije strah govoriti. Ne tražim od vas četverogodišnji mandat, nego jednu godinu, a ako ništa ne napravim, sam ću odstupiti", rekao je Pašalić u svom govoru koji je obilježio i jedan incident. Nakon isteka 15 minutnog termina jedan od delegata glasno je negodovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povici iz dvorane

"'Ajde dosta više, nalagao si se već 30 godina i još ti nije dosta", čulo se iz prepune dvorane, uz protupovike Pašalićevih simpatizera.

Uz niz sličnih programskih točaka obojica kandidata istaknula su i brendiranje slavonskog hrasta. Iako su rezultati najavljeni za rane poslijepodnevne sate, prebrojavanje glasova se odužilo, pa je rezultate izbora za predsjednika i ostala radna tijela dočekalo tek dvadesetak najupornijih glasača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo