ispravila pogrešku / Imovinska kartica Marine Dalić odbijena jer nije pravilno upisala naziv dužnosti koju obavlja

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Marina Dalić priznala je da joj je imovinska kartica najprije odbijena jer nije pravilno upisala naziv dužnosti koju obavlja

15.11.2016.
7:44
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić komentirala je za N1 da je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbilo njezinu imovinsku karticu.

Dalić kaže da je kartica najprije odbijena jer nije pravilno upisala naziv dužnosti koju obavlja. U međuvremenu je Ministarstvo poslalo ispravljenu verziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je dala N1 uvid u zaključak Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa koje 14. studenog o.g. zaključuje da se dužnosnici Martini Dalić, potpredsjednici Vlade RH i ministrici gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta 'nalaže da u roku od 15 dana od dana primitka zaključka ispuni obvezu podnošenja potpuno i pravilno ispunjenog važećeg obrasca Izvješća o imovinskom stanju'.

Također zaključuju i da 'ako dužnosnica ne ispuni obvezu podnošenja potpuno i pravilno ispunjenog obrasca Izvješća o imovinskom stanju u roku od 15 dana od dana primitka zaključka, Povjerenstvo će protiv dužnosnice pokrenuti postupak zbog kršenja odredbi iz članka 8. i članka 9. Zakona o sprječavanju sukoba interesa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenstvo je utvrdilo da je u dijelu Izvješća 'Dužnost za koju se podnosi Izvješće o imovinskom stanju' nepravilno popunila rubrike 'Dužnost' i 'tijelo/pravna osoba obnašanja dužnosti', dok u dijelu Izvješća 'Druga javna dužnost za koju postoji obveza podnošenja Izvješća o imovinskom stanju' Dalić nije popunila rubriku 'Postojanje druge javne dužnosti za koju postoji obveza podnošenja Izvješća o imovinskom stanju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo