IMENOVANI UREDNICI JAVNE RADIOTELEVIZIJE: / Kušec nova urednica HTV 1, Kumbrija urednik prvog programa Hrvatskog radija

Image
Foto: Petar Glebov/24sata

Nova imenovanja provedena su na temelju javnoga natječaja na kojem je HRT pozvao kandidate da se prijave za radno mjesto urednika za sva četiri televizijska programa HRT-a

23.8.2018.
21:34
Petar Glebov/24sata
VOYO logo

Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije (HRT) Kazimir Bačić nedavno je imenovao urednike televizijskih i radijskih programa javne radiotelevizije među kojima su i nova urednica prvog programa Hrvatske televizije (HTV 1) Katja Kušec i urednik prvog programa Hrvatskog radija (HR1) Vladimir Kumbrija.

Image
HRT ŠOKIRAO OBITELJ: /

'Banka nas je ovršila bez objašnjenja, i to nakon 13 godina. Nismo ni znali za postupak!'

Image
HRT ŠOKIRAO OBITELJ: /

'Banka nas je ovršila bez objašnjenja, i to nakon 13 godina. Nismo ni znali za postupak!'

Odlukom glavnog ravnatelja HRT-a, a na prijedlog ravnatelja poslovne jedinice Program Renata Kunića i glavnog urednika televizijskih programa HRT-a Brune Kovačevića, novi urednik HTV 2 je Tomislav Štengl, urednica HTV 3 Vlatka Kolarović, a HTV 4 Dražen Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Vladimira Kumbrije koji je na čelu prvog programa Hrvatskog radija (HR), za urednicu HR 3 potvrđena je Nevenka Dujmović, ali drugi radijski program još i dalje vodi vršiteljica dužnosti urednice Jadranka Rilović.

Imenovanja su objavljena na internetskim stranicama HRT-a, a uslijedila su nakon što je krajem lipnja Bruno Kovačević imenovan za glavnog urednika programa HTV1, HTV2, HTV3, HTV4 i međunarodnog televizijskog programskog kanala, Eliana Čandrlić Glibota za glavnu urednicu programa Hrvatskog radija i Andreja Arežina Grgičević za glavnu urednicu portala i nelinearnih medijskih usluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javni natječaj

Nova imenovanja provedena su na temelju javnoga natječaja na kojem je HRT pozvao kandidate da se prijave za radno mjesto urednika za sva četiri televizijska programa HRT-a, kao i međunarodnoga televizijskoga programa te za radna mjesta urednika u tri programa Hrvatskoga radija, međunarodnoga radijskog programa,te za urednika Informativnoga medijskog servisa Hrvatske televizije (IMS – HTV) i urednika Informativnoga medijskog servisa Hrvatskoga radija (IMS – HR).

Osim toga, bio je raspisan je i natječaj urednike HRT-ovih lokalnih radiopostaja: Radija Knin, Radija Pula, Radija Zadar, Radija Dubrovnik, Radija Rijeka, Radija Split, Radija Osijek i Radija Sljeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo