VELIKI POVRATAK SVADBASA / Imamo favorita za domaći album godine!

Image
Foto: Pixsell

Njegovo ime je 'Još' i za nekoliko će tjedana prekinuti višegodišnje izbivanje zagrebačkih art-rokera Svadbas koji su novi materijal u srijedu predstavili u dupkom punom Malom pogonu Tvornice.

26.1.2012.
16:29
Pixsell
VOYO logo

Iako smo u 2012. tek dvadesetak dana, s priličnom sigurnošću možemo reći da imamo glavnog favorita za domaći album godine!

Njegovo ime je "Još" i za nekoliko će tjedana prekinuti višegodišnju diskografsku šutnju zagrebačkih art-rokera Svadbas koji su novi materijal u srijedu predstavili u dupkom punom Malom pogonu Tvornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od početaka sredinom devedesetih, Svadbasi su s lakoćom zakucavali fantastične singlove ("Amerika", "Nitko nije siguran"), no na albumima su prečesto gubili fokus zbog čega su takvi ubodi nerijetko bili okruženi sasvim osrednjim pjesmama.

Sudeći po onom što smo čuli u srijedu, "Još" će biti album na kojem neće biti slabog trenutka, što ponaprije vrijedi pripisati širenju uzora na žešće trenutke Garbagea i bolju prošlost jugoslavenskog alter-popa u rasponu od riječke Xenije do novosadskih Boya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslovna pjesma, "Crno bijelo", "Dani" u sekundi su se od noviteta pretvorili u koncertne favorite koje, uzmemo li u obzir izdanja najavljena za narednih 12 mjeseci, stvarno ne vidim tko bi mogao nadmašiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo