predsjednik Glavnog odbora HVIDRA-e / Oštre riječi: 'Pupovac je profesionalni Srbin u Hrvatskoj i jako je dobro naplatio svoje srpstvo'

'Pupovčeva retorika podsjeća na njegova mentora i političkog oca Jovu Raškovića, a i sami događaji podsjećaju na devedesete'

30.8.2019.
16:12
VOYO logo

Zajednica županijskih zajednica, udruga i članova HVIDRA-e u petak je od predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca zatražila javnu ispriku hrvatskim građanima zbog "sramotnih izjava". U u suprotnom od premijera Andreja Plenkovića traže da raskine koaliciju sa SDSS-om.

U izjavi za RTL, predsjednik Glavnog odbora HVIDRA-e Josip Periša kaže da su zgroženi izjavom Milorada Pupovca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Retorika i način razgovora Milorada Pupovca podsjeća na njegovog mentora i političkog oca Jovu Raškovića, a i sami događaji podsjećaju na devedesete", kaže Periša i dodaje:

"Tražimo ispriku gospodina Pupovca ili od premijera da raskine koaliciju sa strankom SDSS idući tjedan. Što ako se to ne dogodi? Tada ćemo donijeti druge odluke i tada ćete biti izvješteni o tome što i kako dalje", kazao je predsjednik Glavnog odbora HVIDRA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Periša kaže da za ispriku nije nikad kasno i da je svaka isprika dobrodošla.

"Smatramo da bi bilo dobro da se ispriča hrvatskom narodu, da se ispriča hrvatskim braniteljima, da se ispriča hrvatskim braniteljima srpske nacionalnosti koji sigurno ne dijele mišljenje gospodina Pupavca. s obzirom na to da smo svjedoci da je on 'profesionalni Srbin' u Republici Hrvatskoj jer on zapravo živi od iste te Republike Hrvatske i jako dobro je naplatio svoje srpstvo. Smatramo da je to jedan minimum civilizacijski da se ispriča svima", poručio je Periša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo