bitka za varaždin / Ilčiću stigao odgovor iz HDZ-a: 'S kandidatima koji ne prelaze izborni prag, ne mislimo polemizirati'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Anđelko Stričak, predsjednik HDZ-a Varaždinske županije, kaže kako je Habijan za svoju kandidaturu dobio jednoglasnu podršku stranačkih tijela

10.3.2017.
13:07
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ladislav Ilčić danas je u Saboru obznanio kako podnosi ostavku na mjesto savjetnika ministra vanjskih poslova Davora Ive Stiera i to zato što, tvrdi, izlazi na izbore za varaždinskog gradonačelnika.

Tom se prigodom Ilčić obrušio na čelne ljude tamošnjeg HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nam se sviđa kandidat HDZ-a, mi bismo išli s njim. Ali u Varaždinu, stranka koja se poziva na demokršćanstvo, ima kandidata koji živi potpuno suprotnim načinom života", izjavio je Ilčić jasno aludirajući na Damira Habijana, HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika.

VIŠE O OVOJ TEMI:

Ilčić više nije Stierov savjetnik: 'Žrtvovao sam se lijepog honorara da u politici nastupamo iskreno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor iz varaždinskog HDZ-a nije trebalo dugo čekati. Anđelko Stričak, predsjednik HDZ-a Varaždinske županije, kaže kako je Habijan za svoju kandidaturu dobio jednoglasnu podršku stranačkih tijela.

"Kada nemate ideje i kvalitetu da napravite nešto za svoje sugrađane tj. za boljitak sredine u kojoj živite tada se bavite demagogijom i prozivanjem političkih suparnika na osobnoj razini. Stoga s kandidatima koji u svojoj sredini ne prelaze izborni prag, ne mislim dalje polemizirati", odgovara Stričak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo