ispričali se / IKEA povlači jedan proizvod: Kupce pozvali da ga prestanu koristiti i besplatno naruče zamjenski

Image
Foto: Shutterstock

Početkom godine trgovina je objavila da zbog pucanja zidnih nosača povlači određena ogledala iz iste serije radi popravaka, a nakon dodatnih provjera otkrili su da su neispravni zidni nosači korišteni u proizvodnji duže nego što su mislili

13.9.2023.
10:27
Shutterstock
VOYO logo

Poznati lanac trgovina namještaja, Ikea, objavila je da povlači proizvod zbog neispravnosti te se ispričala kupcima na neugodnostima.

Radi se o ogledalima iz serije LETTAN kod kojih je ustanovljeno da pucaju zidni nosači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz trgovine su pozvali sve kupce koji ih imaju u svom domu da ih prestanu koristiti i besplatno naruče zamjenske zidne nosače.

"Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tomu, saznali smo da neki nosači kojima se LETTAN ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala", objavili su na svojoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OPOZIV PROIZVODA /

Provjerite svoje zalihe! S polica se povlači jedna vrsta brašna

Image
OPOZIV PROIZVODA /

Provjerite svoje zalihe! S polica se povlači jedna vrsta brašna

Još u siječnju su objavili da zbog pucanja zidnih nosača povlači određena ogledala iz iste serije radi popravaka, a nakon daljnjeg istraživanja i dodatnih provjera otkrili su da su neispravni zidni nosači korišteni u proizvodnji duže nego što se mislilo.

Povlačenje se odnosi na sva LETTAN ogledala s oznakom datuma prije i uključujući 2105 (GGTT) te LETTAN ogledala s brojem dobavljača 21944 i oznakom datuma prije i uključujući 2325 (GGTT).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenute oznake mogu se pronaći na etiketi na stražnjoj strani proizvoda.

POGLEDAJTE VIDEO: Povlači se lijek za liječenje ovisnosti o alkoholu: 'Može izazvati rak ako...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo