NAPOKON U VREVI EURA / Igrači uoči okršaja s Irskom u odličnom raspoloženju

U odličnom raspoloženju nazire se udarni sastav za utakmicu protiv Irske, a i sve je više hrvatskih navijača na ulicama Poznana.

9.6.2012.
19:17
VOYO logo

Bilić Boysi napokon u vrevi Eura. Odlučni, spremni za dobar posao u Poznanu.

"S jedne strane strpljivo, ali s druge se pokušati od samog početka nametnuti", rekao je SlavenBilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekamo utakmicu, zbog toga smo i došli", rekao je NikoKranjčar.

A gdje je repka, tu su i ljudi u kockastom koji polako okupiraju grad, kao i vrckasti Irci koji se ne gase. I jedni i drugi uvjereni su u nedjeljno slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A daleko od navijačkog ludila taktiku smišlja i lukavi Trapattoni. "Hrvatska je prije nas po rankingu i susretali smo se u prijateljskim utakmica. Mnogo igrača ih poznaje iz Engleske i Njemačke, pa mogu reći da poznajemo protivnika, no ne postoji utakmica kojoj je unaprijed poznati rezultat", izjavio je irski izbornik.

I zastave Hrvatske i Irske spremne su na stadionu u Poznanu, jednom od zdanja koje je među prvima bilo spremno za Euro i čini se, Irci će biti glasniji. Sutra se ovdje očekuje oko 7.000 hrvatskih navijača, a polovica stadiona koja prima 42.000 gotovo sigurno će biti ispunjena irskim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No hrvatski igrači čini se nisu uplašeni.

"Nadam se da ćemo mi na terenu biti oni koji će odigrati kvalitetnije nego irska momčad i da ćemo donijeti radost ljudima koji će doći ovdje i normalno svima doma", rekao je Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi moramo sutra odigrati veliku utakmicu, biti na vrhunskom nivou da bi bili u prilici pobijediti Irsku", izjavio je Bilić.

Idu po prvu pobijedu no sigurno je, nervoza je neizbježna na početku Euro avanture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo