IDU NA LEŽALJKE I LUFTIĆE: / Ministri otkrili gdje će na ljetovanje, a zna se i gdje će se brčkati premijer. Hmmm..., a tko će na Thompsona?

Image

Neki će dvotjedni odmor iskoristiti, no dio ministara tvrdi da neće na godišnji odmor pa čak ni jedan dan

1.8.2019.
23:28
VOYO logo

Održana je posljednja sjednica Vlade prije dvotjedne pauze što znači da će naši ministri polako pakirati stvari i otići na godišnji odmor. Neki će dvotjedni odmor iskoristiti, no dio ministara tvrdi da neće na godišnji odmor pa čak ni jedan dan.

Image

Ministar financija Zdravko MarićRTL-u nije precizirao koliko će biti na godišnjem i gdje će ljetovati, ali je kazao da će se vratiti na vrijeme kako bi bio prisutan na zakazanoj sjednici Vlade. U vezi godišnjeg odmora bio je malo precizniji Predrag Štromar koji je otkrio da će na godišnjem biti tjedan dana, dok će Dražen Bošnjaković na moru biti dva tjedna. Ministar vanjskih i europskih poslova, Gordan Grlić Radman kaže da će ljetovati par dana u Baškoj Vodi, ali da nema godišnjeg. "Krv, znoj, ali ne i suze nego osmijeh", komentirao je Grlić Radman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SABORSKE FOTELJE ZAMIJENIT ĆE LEŽALJKAMA: /

Tko će od političara ljeto provesti na plaži, a tko će na odmor s punicom?

Image
SABORSKE FOTELJE ZAMIJENIT ĆE LEŽALJKAMA: /

Tko će od političara ljeto provesti na plaži, a tko će na odmor s punicom?

Plenković će ljetovati u Rijeci i Opatiji, a predsjednica će biti na radnom godišnjem

Ministar Tomo Medved i ministrica Vesna Bedeković kažu da će ljeto većinom provesti radno. No, premijer Andrej Plenković će ipak malo uživati u moru. "Svi smo u Hrvatskoj, nismo daleko, a ja ću biti kao i lani Rijeka, Opatija, u subotu u Makarskoj, u nedjelju u Sinju, pa u ponedjeljak Kninu", kazao je Plenković za RTL.

Image

No, izgleda da na nedjeljni Thompsonov koncert na splitskoj Rivi neće ići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blaženka Divjak kaže da radi na planovima za jesen kako bi što spremniji ušli u novu školsku godinu koja je, tvrdi ministrica obrazovanja, izuzetno značajna.

"Prije svega uvođenje tehničke fizičke zaštite u centre za socijalnu skrb a to su detektori metala, to sam već u dogovoru s centrima za socijalnu skrb", govori Vesna Bedeković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na nekoliko dana godišnjeg bi trebala i predsjednica Republike, međutim, iz Pantovčaka kažu da će ti dani će biti radni. Čini se da će se Kolinda Grabar-Kitarović na Brijunima stići pripremiti za predsjedničku kampanju.

Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo