Ide li to Milanović Kosoričinim stopama?

I ove godine "Pričigin", splitski festival pričanja priča posjetiteljima net.

3.3.2012.
23:38
VOYO logo

Uglednih 20 autora nominirano je za PričeST, a kako trenutno stvari stoje, najizgledniji kandidat da pođe stopama bivše premijerke Jadranke Kosor i bivšega predsjednika Stipe Mesića , je aktualni premijer Zoran Milanović.

Njegovu priču "A šta da radim" ispričanu u žanru pisma o namjerama u stopu koja je do subote navečer dobila 14,29 posto vaših glasova, u stopu međutim prati slavni priručnik za preživljavanje u divljini "Hajdemo u planine" Nevenke Bečić, za koji je glasovalo 11,48 čitatelja net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne, ne! To nisu samo izjave

Vremena ipak još ima, pa stoga dobro proučite listu od 20 kandidata, naslove njihovih priča i žanrove u kojima su ispričane, pa dajte glas svome favoritu, onome za koga mislite da nam je u posljednjih dvanaest mjeseci prodao najbolju priču. Tu nije riječ samo o pojedinačnim izjavama, ma kako gromke bile, nego i o zajedničkom nazivniku bajanja najupečatljivijih pripovjedača kroz cijelu godinu.

Dobitnik Treće PričeSTi bit će proglašen na otvorenju "Pričigina" 20. ožujka, u splitskom Multimedijalnom kulturnom centru. Treća PričeST

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo