PODUZEO DRASTIČNE KORAKE / Ibrahim u panici zbog preljuba!

Image
Foto: RTL

Ibrahim-paša je napokon saznao tko je otkrio majci sultaniji njegov preljub i odluči poduzeti drastične korake kako bi njegova tajna ostala neotkrivena.

15.1.2013.
13:14
RTL
VOYO logo

Doznavši da sultanova majka zna za njegov preljub, Ibrahim-paša u panici traži tko joj je prenio tu vijest, a pritajeno se nada da se sultanija nikada neće probuditi iz kome… No Ibrahim je zaboravio na Hurem, koja naslućuje da Idris-aga skriva tajnu!

S obzirom da mu je majka još uvijek u nesvijesti, a gospa Daje je otišla s dvora, Sulejman traži da se kalfa Nigar ipak vrati u palaču kako bi uspostavila red u uznemirenom haremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Kako bi bila sigurna da nitko neće otkriti njezinu tajnu, Nigar nahuška Matrakčija da pripazi na Idris-agu koji je proširio glasine do sultanove majke.

Ibrahim-paša tako napokon sazna tko je otkrio majci sultaniji njegov preljub i odluči poduzeti drastične korake kako bi njegova tajna ostala neotkrivena. Međutim, Hurem nasluti da Idris-aga skriva vrlo intrigantnu tajnu pa mu ponudi pomoć u rješavanju problema…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Za to vrijeme, Fatma dozna da je Gulšah naručila prepad  na gospu Daje. Naočigled izmučena i oslabljena Daje pokušava doći u posjet bolesnoj sultanovoj majci, unatoč činjenici da je neželjena u Topkapi palači. 

Ibrahim-paša bijesni jer mu je državni blagajnik uskratio novčano podržati novi pohod, a Sulejman strahuje da će zauvijek izgubiti majku…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite pogledati novu epizodu serije "Sulejman Veličanstveni" - večeras, u utorak, 15. siječnja u 21sat na RTLTeleviziji!

Image
Foto: RTL

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo