lijepe i sposobne / I top modeli znaju kuhati, zar ne?

Image
Foto: RTL

Specijalni tjedan lifestyle emisije 'Večera za 5' uljepšat će pet mladih manekenki iz druge sezone showa 'Top model', koje će od 19. – 23. ožujka, na programu RTL Televizije u 17.10 sati pokazati kako nisu samo lijepe na modnim pistama već da itekako dobro znaju i kuhati iako drže do svoje linije.

15.3.2012.
17:15
RTL
VOYO logo

Prva koja će se okušati u ovom kulinarskom nadmetanju bit će Andrea, koja je već u „Top modelu“ pokazala svoj vrckavi i veseli karakter, a u takvoj atmosferi, uz male nezgode, proći će i njezino kuhanje. Domaćica će se itekako trebati truditi oko atmosfere jer, iako se nisu dugo vidjele, tema za razgovor brzo će nestati pa će Andrea morati biti dežurni klaun.

Flegmatična Ela bit će domaćica druge večeri ovog kulinarsko-modnog tjedna. Svojim će kolegicama iz „Top modela“ pripremiti jednostavna jela koja svakodnevno i sama jede, ali će ih ipak uspjeti iznenaditi namirnicama koje će im poslužiti. Tako će Nikolina biti uvjerena da je tofu namirnica koju jedu samo vegetarijanci, dok će Rafaela naučiti što je to cous cous.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na red dolazi Rafaela, u čije kulinarske sposobnosti ostale cure nimalo ne vjeruju. Jednoglasno govore kako njezinu večeru zamišljaju kao tri lista salate i mrkvu kao desert. Rafaela neće niti sama skrivati činjenicu da puno bolje hoda po pisti nego što se snalazi u kuhinji, te će se svakako držati svoje zdrave i lagane prehrane. Na njezinom jelovniku bit će puno povrća, što će Andrei i Nikolini zadati dosta posla jer će pokušavati u svom tom povrću pronaći malo mesa.

Glavna i odgovorna kuharica polufinalnog dana bit će Nikolina. U „Top model“ kući jedino je znala ispeći jaja i tek će sad pokazati kako se snalazi u pripremanju zahtjevnije večere. Nikolinina najčešća nezgoda u kuhinji su zagorjeli lonci i spaljene krpe, a s obzirom da kuha kod prijatelja u stanu, strah zbog mogućih nezgoda bit će još veći!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu tjedna „Top Modela“ kuhat će Iva, koja je, osim Nikoline, jedina za koju ostale cure vjeruju da je sposobna napraviti nešto ukusno. Iva će zaista i pokazati vještinu u kuhanju, ali to ne znači da će kuhanje proteći bez ikakvih problema.

Koja će od djevojaka osvojiti titulu kuharice tjedna, ne propustite pogledati, na RTL Televiziji, od 19. – 23. ožujka u 17.10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo