TVRDE NEKI DA SE TO NE MOŽE, RIMAC KAŽE DA SE MOŽE / 'Od samog početka bio mi je cilj pokazati da je to moguće i u Hrvatskoj…'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

'Stranci nikada ne uzimaju 'naše poslove', već donose znanje i iskustvo koje ovdje ne postoji, pomažući nam da budemo bolja tvrtka, brže rastemo i stvorimo više radnih mjesta za lokalno stanovništvo', poručuje Rimac

1.8.2021.
17:29
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Uspješni poduzetnik i inovator, osnivač tvrtke Rimac automobili iz Svete Nedelje, Mate Rimac, u objavi na Facebooku napisanoj na engleskom otkrio je koje ga poslovno postignuće čini posebno ponosnim. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Image
'BIO SAM TVRDOGLAV': /

Rimac progovorio o usponu od garaže do svjetskog vrha: 'Jedva smo preživljavali, mučili smo se s isplatom plaća'

Image
'BIO SAM TVRDOGLAV': /

Rimac progovorio o usponu od garaže do svjetskog vrha: 'Jedva smo preživljavali, mučili smo se s isplatom plaća'

'U srpnju ammo skoro 50 novih zaposlenika'

"Jedan od mojih ciljeva od samog početka bio je pokazati da se to može učiniti čak i u Hrvatskoj, otvoriti ovdje mnogo radnih mjesta, privući talente iz cijelog svijeta, a hrvatskoj dijaspori pružiti priliku za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki mjesec svi zaposlenici dobivaju obavijesti o novim kolegama koji su nam se pridružili prethodnog mjeseca. U srpnju imamo skoro 50 novih zaposlenika. Bilo je zabavno vidjeti ovu trojicu novih kolega jednog za drugim na popisu - prvi Talijan koji se preselio u Hrvatsku, a druga dvojica - Hrvati koji su se vratili iz Nizozemske i Njemačke kako bi se pridružili tvrtki Rimac.

'Stranci nam donose znanje i iskustvo kojih ovdje nema''

Ovaj mjesec pridružile su nam se i mnoge druge međunarodne kolege - što me čini jako ponosnim. Sveta Nedelja i okolica doista postaju dom vrlo raznolike populacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo je važno ne zaboraviti - stranci nikada ne uzimaju "naše poslove", već donose znanje i iskustvo kojih ovdje nema, pomažući nam da budemo bolja tvrtka, da brže rastemo, pa čak i stvorimo više radnih mjesta za lokalno stanovništvo. I naravno, šireći ovdje znanje mnogo brže nego što bi to ikoje sveučilište moglo. Dakle, to je, nesumnjivo, bez sumnje, net-positive za lokalnu zajednicu. Učinimo sve što možemo kako bi se svi naši strani kolege osjećali kao kod kuće", napisao je Rimac u objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo