poznati o ćiri / 'Svačiji si bio, najviše SVOJ', napisao je Bešlagić, a Tarik se oprostio riječima: 'Gospodin, mangup, šarmer…'

Image
Foto: Instagram Enis Bešlagić

Osim poznatih sportaša i političara, od preminulog Ćire Blaževića opraštaju se i onih iz svijeta poznatih. Tarik Filipović, Enis Bešlagić i Emir Hadžihafizbegović na svojim društvenim stranicama objavili emotivne poruke

8.2.2023.
15:46
Instagram Enis Bešlagić
VOYO logo

Od "trenera svih trenera" oproštaju se mnogi poznati iz svijeta sporta kao i neki bivši i sadašnji političari, a pridružuju im se i oni iz svijeta estrade.

Tarik Filipović, Enis Bešlagić i Emir Hadžihafisbegović na svojim su društvenim stranicama podijelili svoje misli o legendarnom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dostupan i pristupačan svima... Svačiji si bio, a najviše SVOJ. Mnogo toga si ostavio iza sebe, da ćemo te dugo pamtiti i spominjati sa osmijehom", napisao je Bešlagić na svojoj instagram priči uz njegovu sliku s preminulim Ćirom.

Image
Image

Od svojeg četrdesetogodišnjeg prijatelja oprostio se i Emir Hadžihafisbegović. Svoje je dugogidišnje prijateljstvo s bivšim dinamovim trenerom nazvao kao nešto neizmjerno bitno i utkano u njegov život te se osjeća privilegirano što je bio u njegovoj blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tarik Filipović ga je pak poznavao kao "Velikog sudca" i na poseban se emotivan način prisjetio preminulog kolege i dodao da kada se bude snimao film o njemu "to će biti najduži naslov u povijesti kinematografije… 'Gospodin,mangup,šarmer…' ili samo 'Ćiro'… jer takva dvojica ne postoje…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Dragi naš Ćiro, ovakvog Vas se želim sjećati. Počivajte u miru...Vaša Djevojka sa sela - napisala je Severina na svojoj Instagram priči i tako se oprostila od legendarnog nogometnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz kratku poruku objavila je video s dočeka Vatrenih 1998. godine, kada je Hrvatska nogometna reprezentacija slavila broncu na Trgu Francuske Republike s pjevačicom. Tada je i Ćiro uzeo mikrofon i pjevao. Na drugoj, idućoj Instagram priči je podijelila njihovu zajedničku fotografiju i ostavila trotočje.

Image
Image
Image
Image

Nina Badrić na svom je Instagram profilu ostavila kratku poruku uz sliku nje i legendarnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala za svaku inspiraciju i radost koju ste donijeli...Hvala za sve. Počivajte u miru voljeni Ćiro."

Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo