posljednji zvjezdani Beatle / I on je konačno dobio zvijezdu na Stazi slavnih

Beatlesi su kao grupa dobili zvijezdu 1998., više od 25 godina nakon što su se raspali. John Lennon i George Harrison svoje su pojedinačne zvijezde dobili nekoliko godina nakon smrti 1980. i 2001. Ringo Starr zvijezdu je dobio 2010. godine.

10.2.2012.
7:58
VOYO logo

Paul McCartney konačno je u četvrtak dobio svoju zvijezdu na hollywoodskom Šetalištu slavnih, postavši tako posljednji od četvorice Beatlesa kojima je ukazana ta čast.

"U Liverpoolu, dok smo bili djeca i slušali Buddyja Hollya i ostale rock and roll velikane, nisam mogao zamisliti da će doći dan kada ću dobiti zvijezdu na Šetalištu slavnih", rekao je 69-godišnji McCartney.

"To ne bih mogao učiniti bez izvjesna tri momka. Zato, želim zahvaliti tim momcima, Johnu, Georgu i Ringu", rekao je.

Beatlesi su kao grupa dobili zvijezdu 1998., više od 25 godina nakon što su se raspali. John Lennon i George Harrison svoje su pojedinačne zvijezde dobili nekoliko godina nakon smrti 1980. i 2001. Ringo Starr zvijezdu je dobio 2010. godine.

Svečanosti je nazočilo nekoliko stotina fanova Beatlesa i slavni rocker Neil Young. Trebao je doći i Ringo Starr, ali se razbolio i morao otkazati.

McCartney je nedavno objavio novi album "Kisses on the Bottom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo