I MUP / istražuje svoje poslove s Fimi-Mediom

Policija provjerava sve ugovore o poslovanju s tvrtkom Nevenke Jurak Fimi-Mediom, kao i po čijem nalogu se s tom tvrtkom surađivalo.

3.2.2010.
11:29
VOYO logo

Provjeravaju se svi ugovori koje je Ravnateljstvo policije sklopilo s Fimi-Mediom, marketinškom kućom Nevenke Jurak, kao i po čijem se nalogu s tom tvrtkom surađivalo.

Kriminalistička policija, koja po nalogu USKOK-a provjerava poslovanje te tvrtke, kao i Porezna uprava došle su do vlastitih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je potvrđeno za Jutarnji list, provjeravaju se svi ugovori vezani uz sudjelovanje tvrtke Fimi-Media u provođenju Nacionalnog programa sigurnosti prometa na cestama.

MUP je potvrdio da je s tom tvrtkom poslovao i da je, osim zakupa medijskog prostora, Fimi-Mediji povjerena i produkcija promidžbenog materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj su program dijelom financirala i osiguravajuća društva, među ostalima i Croatia osiguranje.

Istraživanje poslovanja Fimi-Medije s Ravnateljstvom policije i MUP-om, kako je neslužbeno rečeno, ne znači, naravno, da je bilo nezakonitosti u tom poslovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija provjerava vlastite ugovore o poslovanju s Fimi-Mediom te tko je dao nalog da se posluje u zakupu medijskog prostora i produkciji spotova i promidžbenog materijala s tvrtkom prijateljice bivšeg rizničara HDZ-a i ravnatelja Carinske uprave Mladena Barišića. Navodno je to poslovanje počelo još 2007. godine, piše Jutarnji list.

Prethodni članci:

arti-201002020451006 arti-201002020270006 arti-201002010758006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo