MOLITELJI PROTIV POBAČAJA STIŽU NA INTERLIBER: / 'Imat ćemo besplatnu kavu i jedno iznenađenje svaki dan u 15 sati'

Image
Foto: Hrvoje JElavić/pixsell

Na Interliberu će vjerojatno posebno istaknuti knjigu "Neplanirano" čiju su naslovnicu postavili i za profilnu fotografiju svoje Facebook stranice

11.11.2019.
9:46
Hrvoje JElavić/pixsell
VOYO logo

Inicijativa 40 dana za život, čiije se članove često može vidjeti ispred bolnica u bdijenjima protiv pobačaja tj. za zaštitu ljudskog života od začeća, ove će sudjelovati na Interliberu koji počinje sutra na Zagrebačkom velesajmu.

"Sudjelujemo na najvećem hrvatskom sajmu knjiga Interliber (od 12. do 17. studenoga 2019., Zagrebački velesajam). U paviljonu broj 6 tisuće će ljudi proći pokraj našeg štanda, a neki će i zastati i tako dobiti priliku da prime poruku za život. Uz besplatnu kavu i razne materijale, pripremili smo i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti put u Rim za dvije osobe pod sponzorstvom gospodina Slave Mandurića iz poznate putničke agencije Kraljica Mira. A prva osoba koja dođe na štand svakoga dana točno u 15 sati, dobiva poklončić iznenađenja", najavili su iz inicijative na Facebooku uz opasku kako "svi putevi vode u Rim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promovirat će knjigu o ravnateljici klinike za pobačaje

Na Interliberu će vjerojatno posebno istaknuti knjigu "Neplanirano" čiju su naslovnicu postavili i za profilnu fotografiju svoje Facebook stranice.

Knjiga donosi priču direktorice Klinike za planirano roditeljstvo Abby Johnson koja se preobrazila u aktivisticu protiv pobačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Knjiga je šokantna, potresna, dirljiva, radosna i daje nadu da pobačaj nema zadnju riječ! Ovo je knjiga koju svi trebaju pročitati, jer govori istinu činjenično, s puno iskrenih osjećaja“, rekao je Ante Čaljkušić, predsjednik Inicijative.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo