I modelsica postade poslanica

Funkciju će obavljati časno, tako joj Velje

26.11.2012.
13:33
VOYO logo

Republička izborna komisija (RIK) dodelila je mandate poslanicima koji na ta mesta dolaze umesto onih koji su postali članovi nove Vlade Srbije.

Između ostalih sa liste Pokrenimo Srbiju-Tomislav Nikolić poslanički mandat je dobila i Nevena Adžemović, poznata i kao bivša članica grupe Models, prenosi Beta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsetimo, Nevena je "čedo" Nove Srbije, koalicionog partnera SNS.

Ona je pre izbora izjavila da želi da "doprinese promenama u našoj zemlji koje propagira partija NS sa Velimirom Ilićem na čelu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SNS je dobio 73 mesta u skupštini, a Adžemovićeva, koja je bila kandidat pod rednim brojem 75 na listi "Pokrenimo Srbiju" dobiće priliku da pokaže svoje sposobnosti u Skupštini Srbije zahvaljujući tome što su neki od poslanika prešli na "ozbiljnije" funkcije.

Evo kako je svojevremeno Nevena obrazložila svoje političko "aktiviranje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Pristupila sam Novoj Srbiji zato što sam želela da doprinesem boljem životu, ekonomskoj politici, boljoj budućnosti dece i zaposlenju građana. Mislim da u našoj zemlji ne može da bude gore stanje od ovoga. Sve je u opštem rasulu. Manjina koja je uz vlast živi dobro, a ostali su na rubu egzistencije. Mislim da treba da se popravi situacija na svim poljima – rekla je ona.

Mudre reči, Nevena…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo