I MILETIĆ KONTRA MILANOVIĆA: / Njegove izjave su neprimjerene, nije dobro generalizirati

Image
Foto: PIXSELL, Dusko Marusic
29.12.2015.
15:36
PIXSELL, Dusko Marusic
VOYO logo

"Nikada nije dobro generalizirati. U svakoj stranci ima časnih ljudi, a po mom sudu, to su neprimjerene riječi i smatram da nije trebao na taj način nastupiti," kazao je novinarima Miletić na gradskoj tržnici, gdje se družio s građanima.

Poziv splitskog gradonačelnika Ive Baldasara predsjedniku Zoranu Milanoviću i kompletnom vodstvu SDP-a da daju ostavke i tako dokažu da su zaista demokrati, Miletić nije želio komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
USTALI U OBRANU MILANOVIĆA: /

"Štakori prvi bježe s broda"

Image
USTALI U OBRANU MILANOVIĆA: /

"Štakori prvi bježe s broda"

"To su unutarstranačke stvari SDP-a. IDS se nikada nije miješao u politiku drugih stranaka, prema tome, to će morati kolega Baldasar i Milanović i drugi ljudi iz vodstva stranke riješiti unutar svoje stranke. IDS se tu apsolutno ne miješa," naglasio je Miletić.

Silni preokreti

Govoreći o tome kako su IDS-ovi zastupnici kod izglasavanja predsjednika Sabora bili suzdržani istaknuo kako je do toga došlo ponajviše zbog "silnih preokreta" koji su se prethodno dogodili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je to išlo nekakvom normalnom procedurom, da se od početka znalo da je ovo saborska većina, tada vjerujem da ne bi bilo problema nikome poduprijeti predsjednika parlamenta iz razloga što parlamentarna većina to i zaslužuje. Međutim, zbog silnih preokreta koji su se dešavali mi u tom trenutku nismo mogli podržati kandidata, nismo htjeli niti opstruirati, već smo bili suzdržani," poručio je Boris Miletić.

Na pitanje novinara hoće li IDS-ovi saborski zastupnici dati potporu mandataru, rekao je da prvo treba vidjeti tko će biti članovi Vlade, koji se programi nude i što to znači za Istru kao regiju i njene građane. Nakon toga će IDS donijeti svoju konačnu odluku, rekao je Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo