'PREUZMITE ODGOVORNOST' / I Lorencin na rubu strpljenja: 'Neka Most donese odluku, ovo što se događa je maltretiranje'

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Lorencin smatra da je dosadašnja Vlada dokazala da zna i može upravljati, jer u Hrvatskoj sve raste, a Vlada nije radila u lakim uvjetima

10.12.2015.
11:23
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Ministar turizma Darko Lorencin izjavio je u četvrtak kako smatra da je vrijeme da Most donese odluku i preuzme odgovornost za ono što je osvojio na parlamentarnim izborima.

"Bilo bi u redu da Most donese odluku, jer dobili su 15, 16, 17 mandata, i odluči s kim god to bude, jer ovo što se događa je maltretiranje javnosti. Izvojevanje čudnih rješenja, a tako bi mogli reći za ovo što se sve predlaže, nemamo u praksi i treba u svemu voditi računa o ostvarivosti rješenja i kvalitetnom upravljanju zemljom", izjavio je Lorencin odgovarajući uoči trećeg DMK foruma u zagrebačkom hotelu Westin na pitanje novinara kako komentira nove izjave iz Mosta o trenutnoj situaciji u pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorencin smatra da je dosadašnja Vlada dokazala da zna i može upravljati, jer u Hrvatskoj sve raste, a Vlada nije radila u lakim uvjetima.

Rekao je i da IDS, stranka čiji je član, daje potporu i partnerstvo koaliciji Hrvatske raste, zaključivši da Most s 15 mandata na određeni način ucjenjuje i odugovlači i HDZ i SDP, koji su osvojili puno više mandata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo