DJELO ZA POHVALU / Hvalevrijedna reakcija na nemar: Makaranin u bolnicu stavio WC papir i sapun

Image
Foto: Facebook/Krešimir Žanetić

'Trijezan teško mogu prihvatiti dokaze ovih koji tvrde da su se vratili iz budućnosti, ali ponekad povjerujem da se netko može vratiti iz prošlosti - naprosto jer živim u Hrvatskoj'

2.5.2017.
12:58
Facebook/Krešimir Žanetić
VOYO logo

Makaranin Krešimir Žanetić odlučio je stati na kraj nemaru županije i kupio je toaletni papir i tekuće sapune koje je postavio u zahode makarske bolnice s obzirom da ljudi koji su zaduženi za ovakve stvari nisu u stanju to napraviti. Žanetić je fotografije papira i sapuna u bolničkim WC-ima objavio na svom Facebook profilu i u tekstu ispod fotografije objasnio razloge svog postupka.

"Već od prvog udaha svi znamo kakav nam je kraj. Evo ja sad nudim sav svoj imetak onom tko mi dokaže da je drukčije. Ne znam ni za jedan slučaj da neko živo biće živi vječno. Rekord drži jedna slonovska kornjača sa 152 g. Drugi moj problem je da mi nitko ne može dokazat da postoji jučer i sutra. Možda sam ja totalno psihički bolestan ali meni vam je uvijek danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trijezan teško mogu prihvatiti dokaze ovih koji tvrde da su se vratili iz budućnosti, ali ponekad povjerujem da se netko može vratiti iz prošlosti - naprosto jer živim u Hrvatskoj. Ako želite nešto napraviti napravite to SADA", napisao je Žanetić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo