SULEJMAN RUŠI REKORDE / Huremina sudbina zanimljivija od Lare i Masterchefa!

Image
Foto: RTL

Iznimno napeta posljednja epizoda prve sezone "Sulejmana Veličanstvenog", koja je emitirana u utorak, 9. listopada, ostvarila je najveću gledanost od početka svog emitiranja – rekordnih 16,2% u totalu populacije! Dramatičan atentat na Sulejmana i tragična smrt Hureminog ljubavnika Lea zadržali su preko 675 tisuća gledatelja pred malim ekranima!

10.10.2012.
13:15
RTL
VOYO logo

Spektakularna serija "Sulejman Veličanstveni" bilježi nove uspjehe! Jučerašnja posljednja epizoda prve sezone postigla je najveću gledanost od svog početka emitiranja, u ciljnoj skupini i u totalu populacije!

S rekordnih 16,2% gledanosti u totalu populacije, "Sulejman" je bio prvi izbor gledatelja u terminu emitiranja od 21 h na svim nacionalnim televizijama, a s ukupno 675 tisuća gledatelja postao drugi najgledaniji format u cijelom danu, ostavivši iza sebe rado gledane informativne emisije (Dnevnik Nove TV 15,9%, Dnevnik HRT 9,2%), "Larin izbor" (15,9%) i "Masterchef" (12,6%)! U ciljnoj skupini od 18 do 49 godina "Sulejman" je ostvario gledanost od rekordnih 15,2% i postao najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednako intrigantnu epizodu gledatelji mogu očekivati i večeras. Sulejman će započeti rat protiv Ugarske, a Hurem će mu roditi još jedno dijete! Što će na sve to reći Mahidevran i ostala dvorska svita, pogledajte večeras, u srijedu 10. listopada, u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" u 21 sat na RTL Televiziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo