šokirani i zgroženi / Huligani uništavali Mercedes beogradskih studenata dok su se ovi kupali u Konavlima

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Na automobilu su također urezane dvije poruke. 'Oluja 1995 mrš' - glasi jedan natpis ispisan na automobilu, dok je drugi nešto jasniji i pismeniji - 'Niste dobrodošli'

11.8.2015.
9:53
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Četvero mladih studenata, koji su jučer popodne došli na kupanje na plažu Pasjača u Konavlima Mercedesom beogradskih registracijskih oznaka, ostali su šokirani i zgroženi kad su nakon kupanja na parkingu zatekli svoj automobil izgreban i oštećen, piše Dubrovački dnevnik.

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

(Foto: Dubrovački dnevnik)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na automobilu su također urezane dvije poruke. "Oluja 1995 mrš" glasi jedan natpis ispisan na automobilu, dok je drugi nešto jasniji i pismeniji - "Niste dobrodošli".

"Policija radi na pronalasku počinitelja koji je tijekom popodnevnih sati jučer, 10. kolovoza oštetio vozilo srpskih nacionalnih oznaka i na njemu urezao poruke neprimjerenog sadržaja. Radi se o vozilu marke Mercedes u vlasništvu 22-godišnjeg državljanina Srbije koje je  bilo parkirano na parkiralištu na predjelu Konavala.  O ovom događaju je obaviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Dubrovniku", potvrđeno je Dubrovačkom dnevniku iz policije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo