'HTIO SAM BITI POPUT SPIDERMANA': / Petogodišnjak iz Garešnice skočio s trećeg kata s otvorenim kišobranom

Image
Foto: PIXSELL, Hrvoje Jelavic

Bizarna nesreća petogodišnjeg dječaka zaprepastila je i liječnike u Garešnici, ali i u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici.

19.4.2017.
16:31
PIXSELL, Hrvoje Jelavic
VOYO logo

Dječak nije ništa slomio iako je pao s visine veće od deset metara. Čim je pao, do njega je dotrčala susjeda koja živi kat ispod obitelji ovog petogodišnjaka, 38-godišnja Romana Totgetrgeli Čakanić. Čula je neko šuštanje pokraj prozora, a prva joj je pomisao bila da je palo nešto s krova na kojem su u tijeku bili radovi. Kad je pogledala kroz prozor, iznenadila se.

'Zapomagao je i rekao da ga bole noge i leđa'

'Vidjela sam mališana kako leži. Odmah sam istrčala iz zgrade te otrčala koliko su me noge nosile i pitala dječaka kako se osjeća. Zapomagao je te rekao da ga bole noge i leđa', ispričala je susjeda za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je dječaku da se ne miče do dolaska Hitne pomoći. Kola su ga odmah prevezla u Zagreb, a cijelo je vrijeme petogodišnjak bio pri svijesti i svega se sjeća. Skočio je s trećeg kata s kišobranom jer je htio biti poput Spidermana, rekao je liječnicima.

Idućeg tjedna puštanje iz bolnice

Dječakova 32-godišnja majka Željka sretna je da joj sin nije teže stradao i da se dobro oporavlja. Ispričala je da se sve odigralo u trenu. Obitelj je bila u sobi, a mališan je odjednom nestao. Popeo se kroz prozor u dnevnoj sobi s otvorenim kišobranom i skočio kroz prozor. Čini se da ga je upravo kišobran spasio. Osim što je usporio pad, s pomoću kišobrana je dječak odletio dalje i nije pao na betonski crijep koji se nalazi uz rub zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petogodišnjak srećom nije ništa slomio i zadobio je samo lakše ozljede, a iz bolnice bi ga mogli pustiti idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo