HSP: / Pretresi stanova su kazališna predstava Vlade

U priopćenju HSP dr.

10.12.2009.
9:29
VOYO logo

HSP dr. Ante Starčević smatra da su 'privođenja i pretresi stanova bivših visokih časnika HV-a i osoba iz timova obrane hrvatskih generala i haaških uznika najnovija kazališna predstava Vlade, Državnog odvjetništva, ministara pravosuđa i unutarnjih poslova u udovoljavanju nerazumnih traženja haaškoga tužiteljstva za pronalaskom nepostojećih topničkih dnevnika'.

U priopćenju koje je potpisala predsjednica stranke Ruža Tomašić postavljaju pitanje premijerki, ministrima pravosuđa i unutarnjih poslova i glavnom državnom odvjetniku "znaju li kako izgledaju topnički dnevnici i što uopće traže te dokle će trajati slijepo i udvorničko udovoljavanje svim nerazumnim zahtjevima haaškog tužiteljstva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu stranku zanima i kako je moguće da nepostojeći dokumenti nisu spominjani u haaškom procesu do 2007., a danas o njihovu pronalasku ili ne pronalasku ovisi budućnost Hrvatske.

Uz podsjećanje da su do jučer uvjeti ulaska Hrvatske u EU bili izručenje generala Gotovine, odustajanje od proglašenja gospodarskoga pojasa, ustupci Sloveniji u graničnom sporu, a danas su to topnički dnevnici, ta pravaška stranka pita što će biti sutra?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-200912090599006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo