svi su zadovoljni / HSP AS pristupio Hrvatskim suverenistima: 'Bit ćemo relevantan faktor na političkoj sceni'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na izborima za Europski parlament očekuju jedan mandat

21.3.2019.
15:08
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska stranka prava Ante Starčević (HSP AS) pristupila je u četvrtak platformi Hrvatskih suverenista, potpisavši u Saboru Povelju o zajedništvu i političkoj suradnji Hrvatskih suverenista.

Saborski zastupnik Hrasta Hrvoje Zekanović izrazio je zadovoljstvo što suverenisti rastu i što im se svakim danom pridružuje neka nova stranka, uvjeren kako će postati relevantan faktor na političkoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Platformu Hrvatskih suverenista, uz HSP AS, čine Hrvatska konzervativna stranka, Hrast, građanske inicijative Hrvatski bedem i Istina o Istanbulskoj, udruge udovica poginulih i umrlih branitelja Domovinskog rata, te neke osobe iz političkog i javnog života.

Predsjednik HSP AS Hrvoje Niče istaknuo je kako im je plan sa suverenističkim snagama izaći na predstojeće izbore za Europski parlament, a potom i na predsjedničke i izbore za Hrvatski sabor sljedeće godine. Na izborima za Europski parlament, dodao je, očekuju jedan mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Marijan Pavliček istaknuo je kako mu je drago da se nakon desetljeća "odnarođene vlasti" hrvatskim građanima nudi suverenistička opcija.

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić istaknuo je da će njegova stranka zajedno sa svojim političkim partnerima zastupati kršćanske vrijednosti i vjerodostojnost u političkom izričaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo