'PRIJE JE BILO JEFTINIJE' / Bujas opisao mijenjanje i kupnju guma u Sloveniji: 'Gume uopće nisu došle, žao mi je što sam bio tamo...'

Image
Foto: Pixsell

'Put je bio uzaludan, nepotreban trošak, a jedino što su znali reći je nama je žao', opisao je svoje iskustvo sa zamjenom guma u Sloveniji

12.6.2021.
16:45
Pixsell
VOYO logo

Predsjednik Udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas podijelio je svoje iskustvo, odnosno iskustvo svoje supruge koja je u Sloveniji ostala bez guma. Poznato je kako Hrvati često odlaze po gume preko granice, a kako je napisao na svom Facebook statusu, Bujasova supruga u Sloveniji je trebala zamijeniti gume, a put je na kraju bio uzaludan.

'Gume uopće nisu došle'

"Mijenjanje i kupnja guma u Sloveniji? Zanimljivo za Zagrepčane i one koji su blizu Slovenije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što morate prijeći granicu, imati tzv. covid putovnicu, može vam se dogoditi kao i meni (tj. mojoj supruzi kojoj je zapravo potrošena subota) da nove gume uopće nisu došle, makar je sve plaćeno i makar mi je rečeno na telefonu da slobodno dođem, eto baš danas, i to u Vulkanizerstvo Furlan! 

Put je bio uzaludan, nepotreban trošak, a jedino što su znali reći je nama je žao... E pa meni je žao da sam uopće ostavio gume kod njih, koje gubljenje novca i vremena.. Cijene su skoro iste... Bilo je istina prije nešto jeftinije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledam opcije u RH, žao mi je da sam uopće bio tamo, no nekako je tako ispalo, prije više od 4 godine...", zaključio je Bujas u statusu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo