ZARAŽENA HTZ-ova STRANICA / Hrvatski turizam na crnoj listi Googlea

Image

Internetska stranica Hrvatske turističke zajednice zaražena je nekakvim virusom, zbog kojeg je osvanula na "crnoj listi" tražilice Google.

22.3.2009.
20:26
VOYO logo

Dugo je trebalo hrvatskim vlastima da priznaju kako će predstojeća turistička sezona teško nadmašiti prethodnu, s obzirom na recesiju koja je zahvatila svijet.

Pitanje je koliko će dugo trebati krovnoj turističkoj organizaciji - Hrvatskoj turističkoj zajednici (HTZ) - da shvati kako joj je netko ubacio virus na službenu internetsku stranicu, koja bi trebala biti jedno od ključnih mjesta za promociju domaćih turističkih destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako u tražilici Google utipkate "Croatia", pri vrhu rezultata pojavit će se i link na stranicu HTZ-a (www.croatia.hr), ali s upozoravajućom porukom "Ova bi stranica mogla naštetiti vašem računalu". Ako upozorenje ignorirate, i ipak odete na stranicu, dobar dio antivirusnih alata promptno reagira i upozori vas da nešto nije u redu.

Na ovaj nas je problem upozorio jedan od naših čitatelja, koji nam je putem "Vaših vijesti" poslao što se pojavilo na njegovom monitoru, kada je pokušao ući na HTZ-ovu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo