'u boljem je stanju' / 'Hrvatski tigar' prebačen na liječenje u Zagreb: Sve su organizirali Vranković i Šimenc

Image
Foto: Tino Jurić/Hrvoje Jelavić/Dubravka Petrić/Pixsell

Cikatiću su u nedjelju su rađene prve (ponovljene) pretrage

1.10.2018.
7:15
Tino Jurić/Hrvoje Jelavić/Dubravka Petrić/Pixsell
VOYO logo

Hrvatski tigar, legendarni Branko Cikatić u subotu navečer doveden je na Odjel neurologije zagrebačke Kliničke bolnice "Sveti Duh".

Prebacivanje Branka Cikatića u Zagreb inicirali su Stojko Vranković, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza i Dubravko Šimenc, osvajač olimpijskog zlata i srebra u vaterpolu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Podsjeámo, poznati Solinjanin je prije više mjeseci zbog plućne embolije hospitaliziran u KBC-u Split, gdje je zatim dobio bolničku bakteriju, te sepsu zbog koje se na Jedinici intenzivnog liječenja borio za život. Kasnije je prebačen u Knin na produženo bolničko liječenje. No, tamo se nije moglo krenuti s rehabilitacijom, jer je stalno imao povišenu temperaturu i veliku ranu od ležanja, koju je zaradio u splitskoj bolnici. U međuvremenu je stigla i nova loša vijest – Branko Cikatić boluje od Parkinsonove bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskom tigru u nedjelju su rađene prve (ponovljene) pretrage.

"Rečeno mi je da će imati svu njegu, te da će tamo za njega napraviti što god je potrebno da ga izliječe od bakterije i da mu zaliječe dekubitus. Rekli su da će to dugo trajati, ali da neće odustati od njega. Sada nema temperaturu i svjestan je svega. U boljem je stanju nego što je bio", kazala je za Slobodnu DalmacijuIvana Cikatić koja se svima zahvaljuje odazivu i na pokretanju cijele akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo