i vi možete pomoći! / Hrvatske zvijezde organizirale humanitarnu zabavu za teško bolesnog troipolmjesečnog Tea

Brojni hrvatski glazbenici nesebično su odlučili pomoći jednoj maloj bebi. Teo je rođen početkom rujna s dijagnozom rijetke bolesti, artrogripoze

17.12.2015.
18:29
VOYO logo

Brojna poznata lica priključila su se humanitarnoj akciji za prvi korak 3,5 mjesečnog Tea Jelenovića, s vjerom kako će uz njihovu malenu pomoć dječak prohodati.

"Riječ je o dječaku koji je rođen, ja ću to probati laički objasniti s obzirom da kad izgovorim tu latinsku riječ neće nitko shvatiti. Dječak je rođen sa zgrčenim udovima, u Hrvatkoj mu nažalost nema pomoći i nije oguće ga operiati, HZZO ne pokriva lječenje", objasnila je TV voditeljica Ana Radišić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio skupog liječenja pokušat će pokriti i poznati glazbenici koju su tu večer samo za Tea konobarili.

"Zaista smo se svi solidarizirali, bez obzira na to koliko si spreman čuti, razne stvari 
se događaju oko nas, nikad nije lijepo čuti da malo dijete pati i ta sudbina obitelji da mora plaćati skupo liječenje, htjela bi im barem malo pomoći", dodala je pjevačica Antonija Matković Šerić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka normalna osoba se osjeća dobro kad pomogne nekome i to treba činiti što češće", izjavio je pjevač Ivan Dečak. 

Pomoći malenome Teu da napravi prvi korak možete i vi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo jednu kasicu u koju će se donirati ne samo večeras, već sve do Božića i zato zahvaljujem svima koji su nam posjetili", rekla je Radišić. 

Ipak, najvažnije je da Teo ostane u Njemačkoj gdje je nastavio svoje liječenje, a upravo ova humanitarna akcija,  vjerujemo uz vašu pomoć - to će mu i omogućiti! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov daljnji put je iza Nove godine, da se opet vrati jer to će mu svakako donijeti prve korake", nada se Teov ujak Vedran Buneta.

"Ja se doista iskreno nadam da će se uspjeti skupiti novac jer život nema cijenu, a posebno je važan kad su mala djeca u pitanju, na samom početku i njima trebamo osigurati da osjete da život može trajati", rekao je Željko Bebek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi su koraci najvažniji, bilo bi lijepo da i Teo kad dođe vrijeme osjeti tu čaroliju.

LINK NA FACEBOOK STRANICU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IBAN: 2424020063102950832

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo