KORACIMA ADELE I JAMESA BLAKEA / Hrvatske rock snage na prestižnom europskom festivalu

Image

Festival svake godine privuče više od 40.000 posjetitelja, a ovogodišnje izdanje u fokusu ima upravo glazbene scene istočne Europe

13.1.2016.
15:59
VOYO logo

Riječka indie petorka Jonathan i Them Moose Rush, pobjednici natječaja "Zasviraj sa Žujom 2014.", predstavit će se na slavnom Eurosonic festivalu u Groningenu.

Riječ je o najvećem europskom "showcase" festivalu na kojem su svojedobno nastupali Adele, James Blake, Royal Blood i Hozier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske rock snage pokazat će što znaju u četvrtak, 14. siječnja pred više od 1000 glazbenih profesionalaca iz cijelog svijeta te brojnom publikom.

Eurosonic, najveći i najvažniji europski showcase festival, održava se od 13. do 16. siječnja u Groningenu u Nizozemskoj gdje će se na 36 pozornica predstaviti više od 300 izvođača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival svake godine privuče više od 40.000 posjetitelja, a ovogodišnje izdanje u fokusu ima upravo glazbene scene istočne Europe.

Them Moose Rush svojom originalnošću mijenjaju standardnu percepciju rock trija. Popularni glazbeni portal Noisey izdvaja ih kao jedan od energičnih perspektivnih bendova na koje bi se trebala obratiti pažnja. "Them Moose Rush kombiniraju heavy metal, zarazne gitarističke rifove sedamdesetih i elemente progresivnog rocka te na taj način ostvaruju jedinstveni zvuk", smatraju novinari Noiseyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonathan je, pak, već prvim pjesmama osvojio domaću publiku i kritiku te potencijal potvrdio debitantskim albumom "Bliss", nastupima s Editorsima te rasprodanom Tvornicom kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo