OMIŠKI GALEB / Hrvatska tvrtka sljedeće će četiri godine vojnike opremati donjim rubljem: MORH će im za to isplatiti 33,5 milijuna kuna

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija

Osim za vojsku, Galeb svojim proizvodima opskrbljuje i hrvatsku policiju, civilnu zaštitu, kao i Carinsku upravu Ministarstva financija

8.4.2022.
11:03
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Omišli tekstilac Galeb sljedeće četiri godine opremat će hrvatske oružane snage donjim rubljem.

Jedina je to tvrtka koja je predala obvezujuću ponudu na natječaju Ministarstva obrane Republike Hrvatske, a MORH je objavio da su zadovoljili uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okvirni sporazum koji će se sklopiti s Galebom procjenjuje se na vrijednost od 33,5 milijuna kuna, a već ove godine isporuka će iznositi osam milijuna, piše Poslovni.

Prema natječajnoj dokumentaciji, najveće su okvirne količine koje su MORH-u potrebne za ovu godinu u dijelu vojničkih majica kratkih rukava i kratkih gaća u maslinasto zelenoj boji, kojih je naručeno po 34 tisuće komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražene su osjetno manje količine rublja u modroj i boji pustinje, funkcionalnog donjeg veša, te vojničkih pidžama. 

Galeb, inače, još od 1996., snabdijeva svojim proizvodima MORH. Jedina je naša tekstilna tvrtka kojoj je tijekom hrvatske neovisnosti uspjelo već dva puta zadovoljiti visoke natječajne standarde NATO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim za vojsku, Galeb svojim proizvodima opskrbljuje i hrvatsku policiju, civilnu zaštitu, kao i Carinsku upravu Ministarstva financija, piše Poslovni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo