POKAZALI VELIKO SRCE: / Catering za uzvanike derbija poslali beskućnicima, HNS pozvao potrebite da se kod njih sklone od hladnoće

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Hrana koja je trebala biti poslužena uzvanicima derbija Rijeke i Dinama nahranit će beskućnike

25.2.2018.
21:43
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Današnja odgoda derbija između Rijeke i Dinama nekome je ipak pomogla.

Radi se o štićenicima prihvatilišta za beskućnike Ruža Sv. Franje u Rijeci, kojima je, prema odluci riječkog kluba, proslijeđen kompletan catering pripremljen za uzvanike i visoke goste današnje utakmice, javlja Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Novi list saznaje iz razgovora s ljudima koji vode Prihvatilište, donacija je došla u pravi čas, obzirom da zbog velikih hladnoća zadnjih bilježe pojačan pritisak. Zamolili su i druge građane koji su u mogućnosti pomoći, da doniraju hranu.

HNS otvorio vrata stranačkih prostorija beskućnicima

Gradski zastupnik HNS-a u Zagrebu, Tomislav Stojak, objavio je na svom Facebook profilu da su prostorije stranke otvorene svima potrebitima i sve dok bude potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prostor se nalazi na adresi Ilica 61, u dvorišnoj zgradi (odmah prvo dvorište s lijeve strane Ilice nakon Medulićeve ulice prema Britanskom trgu).

Prostor će biti otvoren 24 sata dnevno od večeras, nedjelja, 25.2., od 20:00 sati pa dokle god bude potrebno idućih dana, za sve kojima je potrebno da se sklone s hladnoće, slobodno se može doći popiti čaj, kavu, dobiti suhi obrok, ugrijati se, ostati koliko treba na toplome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontakt telefon: Tomislav Stojak, gradski zastupnik, 091/4111-022, Ivica Jakopiček, tajnik GO HNS-a, 091/5810-478‬", napisao je Stojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo