Hrvati trče maraton života

12.6.2010.
13:50
VOYO logo

Dok se mi već godinama bakćemo s domaćim kriminalcima u svim sferama, u Srbiji su, čini se, bili u uvjereni kako Hrvatskoj upravo takvih 'kadrova' manjka, pa su se potiho 'razmilili' po našim krajevima... Ušli su na mala vrata, a potom su se razotkrili kroz velika... dijelovima tijala koja su isplivala nakon njihovog obračuna na Jarunu, a potom i posljednjim slučajem u Rakitju. Hoće li sad 'pasti' i drugi? Pitanje je koje se sada postavlja u medijima, a na koje policije dviju zemalja vjerojatno ne znaju odgovor. I one, čini se, surađuju samo kad je gotovo.... kad meci svoje otfijuči i kada treba pokupiti 'ostatke'.

arti-201006100041006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Hrvatska u svim kriminalnim sferama i svog konja za trku ima dokaz je, između brojnih u posljednje vrijeme, i akcija Ofsajd. Akcija koja dokazuje da hrvatske građane nije tako teško nasamariti. Daš im pivo i TV i oni će trčati u kladionice istresati novac zbog čijeg manjka kukaju, urlikati dok gledaju utakmice i završiti u bolnici s čirom na želucu. U međuvremenu, drugi će se na to sve lijepo nasmijati i dobro obogatiti. Dok ih pravda ne stigne... A vama, dragi ljubitelji nogometa, tko je kriv?

arti-201006080509006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju li hrvatski građani uopće pravo kukati, pitanje je na koje će odgovor dati broj potpisa koje je potrebno prikupiti za pokretanje referendum o izmjenama Zakona o radu. Pa, gospodo, ako ne želite ubuduće imati samo pravo držati jezik za zubima, prošećite do najbližeg štanda aktivista koji prikupljaju potpise. I, naravno, ponesite JMBG. Maraton života za hrvatske radnike tek je počeo.

arti-201006110446006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nam zakoni ne štimaju i da su puni rupa dokazuje i prometna nesreća nedaleko od Slunja u kojoj je sudjelovao školski autobus. Djecu ne može voziti baš svatko. Sistematski pregledi vozača trebali bi biti češći, kao i pregledi autobusa koji prevoze školarce... Sve su to stvari, imaju pravo stručnjaci, kojih se u ovoj državi svi sjete kad se nesreća već dogodi. I što je najgore, sve brzo utihne i zaboravi se.

arti-201006080708006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj glas ovoga su tjedna ponovno digli i studenti. "Njihova akcija bila je nasilna", kazao je rektor Bjeliš, a oni su mu odgovorili da je, ali da drugačije ne mogu postići ništa. I u pravu su. U ovoj zemlji nema sreće dok ne uzvratiš drugome istom mjerom.

arti-201006080626006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo