Hrvati stalno 'padaju' / U Splitu pronađena veća količina heroina, ali i streljivo, kod Krapine uhvaćen s marihuanom...

Image
Foto: PU splitsko -dalmatinska

Pretraživajući stan muškaraca, pronađeno je 46 grama heroina

4.7.2019.
11:25
PU splitsko -dalmatinska
VOYO logo

Policijski službenici službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama  te prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Pretraživajući stan muškaraca, pronađeno je 46 grama heroina, pakiranog u 102 pvc vrećice, 1,5 grama marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje i 42 komada streljiva kalibra 9 mm. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu i optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Droga je pronađena i kod osamnestogodišnjaka koji je u trenutku kada ga je krapinsko - zagorska prometna policija zaustavila, kod sebe u vozilu imao 168 grama marihuane i drobilicu za duhan.

Osim trgovine drogama, trguje se i duhanom. Slavonca (47) zaustavili su policijski službenici, te u osobnom automobilu uočili vreću s duhanom. Muškarac je uhićen a temeljem sudskog naloga njegovo je vozilo pretraženo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pretrazi su pronašli više desetaka kilograma sitno rezanog duhana i metalne noževe za usitnjavanje. Nadležnom državnom odvjetništvu Osječko-baranjske podnosena je kaznena prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo