NEVIĐENO ULIZIVANJE: / Portal blizak HDZ-u ocjenjivao izgled TV voditelja, neće vas iznenaditi tko im je najljepši

Image
Foto: Pixsell, Facebook

Portal blizak HDZ-u birao je najzgodnije novinare, reportere i voditelje u informativnom sektoru hrvatskih medija. Pobjedu su premoćno odnijeli HRT-ovci.

27.10.2017.
11:28
Pixsell, Facebook
VOYO logo

Portal Direktno održao je vlastiti izbor za miss i mistera newsa. I nije šokantno tko je odnio pobjedu. Naime, za najljepšu među TV voditeljicama i reporterkama izabrana je HTV-ova Dajana Šošić dok je u muškoj konkurenciji izabran Siniša Kovačić, također s HTV-a.

Mir u svijetu i vjerodostojnost

Dajana je, kaže, bila iznenađena ovom titulom, a za izbor nije ni znala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Iznenađena sam ovim naslovom. Sad ću se morati malo aktivnije zalagati za mir u svijetu... Za anketu nisam ni znala do subote ili nedjelje, vidjela sam da kolege nešto klikaju po redakciji, a potom mi je prijateljica poslala poveznicu na članak', rekla je Dajana Šošić i zahvalila se na vremenu onima koji su za nju glasovali.

I sam Siniša Kovačić ostao je zatečen što se uopće našao u ovoj konkurenciji, ali najzanimljivije je što on vjeruje da su ove 'titule' odraz kvalitete HTV-ovog programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prije svega zahvaljujem na svakom glasu! Nikad se nisam nadao da ću se naći u takvoj konkurenciji. Ovo je potvrda vjerodostojnosti i povjerenja u Hrvatsku radioteleviziju. Drago mi je da su vaši čitatelji prepoznali i vjerodostojnost emisija u kojima radimo kolegica Dajana Šošić i ja', rekao je Kovačić.

Ponos na Prisavlju

Ni na HRT-u nisu krili oduševljenje ovim laskavim titulama, također ih protumačivši kao mjerilo simpatija i povjerenja javnosti prema njihovu programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovime ističemo kako cijenimo povjerenje gledatelja te simpatije javnosti kad je riječ o HRT-ovim poznatim licima s malih ekrana, odnosno našim novinarima, izvjestiteljima, voditeljima i urednicima. Iza rezultata njihova rada koji su vidljivi na malim ekranima stoji dugotrajan i zahtjevan rad te neprekidna izobrazba koja je usmjerena na rad na kvaliteti glasa, izgovora, interpretacije, logike, izražajnosti u govoru, prozodiju, retoričkome dizajnu, vizualnim znakovima, ali i na osposobljavanju za nastupanje u određenome žanru, u ovome slučaju u informativnim emisijama', poručuju s HRT-a te dodaju kako važan doprinos izgledu voditelja i novinara svakako ima i odijevanje koje je propisano HRT-ovim unutrašnjim pravilnicima, a odnosi se na sve novinare, urednike i voditelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo