'novo' u ponudi / Horor u splitskim Plodinama: prodavali meso kojemu je rok istekao početkom 2016. godine

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

S obzirom na to da je meso bilo u katalogu tjednih akcija, odlučili su apelirati na ostale ljude, pogotovo starije koji krpaju kraj s krajem i koji neće dvojiti hoće li uzeti povoljne pljeskavice

7.11.2017.
11:56
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Sasvim obična kupovina splitskoj se obitelji gotovo pretvorila u horor zbog pljeskavica kojima je istekao rok trajanja, piše Dalmatinski portal.

Naime, odlučili su se za pureće pljeskavice Vindon od Vindije koje su bile izdvojene među drugim proizvodima pa nisu dugo dvojili što će ručati tog dana, a jednako tako i mnogo drugih obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirana Splićanka ispričala je kako ionako imaju naviku provjeravati datum isteka, a kad je njen suprug vidio da je meso smrznuto 20. kolovoza 2015. godine i da ga je najbolje upotrijebiti do 20. veljače 2016. godine, zgrozili su se - tim više jer su neke deklaracije bile ili potrgane ili izlizane pa im je ta informacija mogla lako promaknuti.

Kontaktirali su Plodine, ali nisu htjeli razgovarati o ikakvoj nadoknadi. Jedino što ih je zanimalo bilo je otkud su to meso kupili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je meso bilo u katalogu tjednih akcija, odlučili su apelirati na ostale ljude, pogotovo starije koji krpaju kraj s krajem i koji neće dvojiti hoće li uzeti povoljne pljeskavice ne znajući kako im je istekao rok. 

Iz uprave Plodina se nitko nije oglasio, ali su iz dućana u Lori kazali kako je došlo do pogreške i da je roba povučena iz prodaje, doznaje Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo