HOLDING OTVARA URED NA KOTAČIMA: / Zagrepčani će u svom kvartu moći kupiti pokaze, legalizirati priključke, platiti račune...

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija, Patrik Macek

Žitelji 17 zagrebačkih naselja uskoro za plaćanje računa, kupovanje ZET-ovih karata i druge administrativne poslove neće morati ići u podružnice Holdinga.

9.1.2017.
9:32
PIXSELL/Ilustracija, Patrik Macek
VOYO logo

Zagrebački Holding raspisao je natječaj za nabavu kombija ili manjeg mini busa koji će koristiti zaposlenici Holdingova pozivnog centra. Njime će omogućiti žiteljima 17 zagrebačkih četvrti obavljanje poslova vezanih uz tu gradsku tvrtku bez potrebe da posjećuju njene podružnice ili središnjicu u Vukovarskoj ulici, piše Poslovni dnevnik.

Vozilo bi trebalo početi raditi kroz tri mjeseca, a prilagođeno je uredskom poslovanju. Razlog njegove nabave bila je dostupnost starijim i nepokretnim sugrađanima pa će oni, kao i drugi, u svom kvartu moći platiti račune, predati zahtjeve za razne usluge Holdingovih podružnica, kupiti ili napuniti mjesečne i godišnje pokaze, legalizirati priključke, napraviti izmjene matičnih podataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Procjena vrijednosti nabave iznosi 500 tisuća kuna bez uračunatog PDV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo